"North City" i "Zavičaj": Popust od 15% za novinare UNS-a

Hotel "North city" u Severnoj Mitrovici i motel "Etno zavičaj" u Zvečanu obezbedili su 15 odsto popusta za članove Udruženja novinara Srbije (UNS) na restoranske usluge i cene prenoćišta. Pravo na popust ostvaruju članovi UNS-a sa overenom legitimacijom za tekuću godinu.​

Hotel "North city" je smešten u centru Severne Kosovske Mitrovice, ima 60 ležaja raspoređenih u 18 dvokrevetnih soba, 8 jednokrevetnih i 6 apartmana.

Etno selo "Zavičaj" nalazi se u selu Banov Do kod Zvečana i nudi najmodernije smeštajne kapacitete. U okviru motela nalazi se i restoran sa specijalitetima domaće kuhinje karakterističnim za prostor Kosova i Metohije. 

Sredinom februara saobraćajno-transportno preduzeće „Kolašin prevoz“ iz Kosovske Mitrovice odobrilo je članovima UNS-a popust od 50 odsto na cene karata u međumesnom saobraćaju, dok su restorani “Arsa” i “Posebna priča” iz Gračanice odobrili 20 odsto popusta na restoranske usluge i usluge prenoćišta. Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.