Neron nanjušio marihuanu u „bunkeru“ džipa na Merdaru

paketi marihuane u bunkeru
FOTO: Uprava carina Srbije

Najpoznatiji službeni pas u Srbiji – Neron danas je još jednom pomogao carinicima u sprečavanju krijumčarenja, prema procenama, preko 15 kilograma marihuane. Droga je otkrivena na prelazu Merdare u specijalnom bunkeru džipa belgijskih registarskih oznaka kojim je upravljao Albanac iz Vučitrna.

Kako je saopštila Uprava carina Srbije, droga je otkrivena kada je iz pravca KiM za kontrolu pristigao džip „ševrolet kaptiva“, za čijim je volanom bio 47-godišnji Albanac iz okoline Vučitrna koji je carinicima rekao da nema ništa da prijavi osim ličnih stvari.

Međutim, tokom detaljne kontrole carinski službeni pas Neron odmah je odreagovao na zadnji deo vozila, poručuju iz Uprave carina Srbije.

Kada je skinut tapacirung u prtljažniku automobila ispod njega se ukazao specijalno napravljeni „bunker“, u kome su bili sakriveni paketi marihuane.

Koliko je tačno droge zaplenjeno znaće se kada svi paketi budu izvađeni, navodi se u saopštenju, ali se procenjuje da ima preko 15 kilograma.

Pročitajte još:

Neron pronašao drogu u autobusu sa Kosova

Neron ponovo u akciji, pronašao cigarete u autobusu sa Kosova

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.