Nekoliko autobusa krenulo ka Gračanici i Gazimestanu

Nekoliko autobusa i kombi vozila krenulo je jutros u pratnji Kosovske policije iz mesta Rudare, u opštini Zvečan, u pravcu Gazimestana i Gračanice, povodom obeležavanja Vidovdana.
 
Regionalni šef operative Kosovske policije, Željko Bojić, rekao je u izjavi radiju "Kontakt Plus" da je na sprovođenju ovog operativnog plana angažovano ukupno 212 policijskih službenika.
 
“Pratnju će obezbeđivati 110 policijskih službenika, od čega  50 pripadnika specijalne jedinice regionalne direkcije sever i regionalne direkcije jug,” rekao je Bojić.
 
“Za sada po saznjanjima kojima raspolažemo pratićemo osam autobusa. Pored toga imaćemo jedinice u pripravnosti, koje će u slučaju bilo kakve potrebe moći da prate i druge autobuse koji budu  došli,” dodao  je on.
 
Autobusi iz Kosovske Mitrovice, ali i centralne Srbije, krenuli su put Gazimestana i Gračanice pod pratnjom Kosovske policije, jutros oko 7 časova, iz mesta Rudare u opštini Zvečan.
 
Bojić je napomenuo da će u Kosovskoj Mitrovici tokom dana i večernjih sati biti pojačano prisustvo policije. 
 
U Kosovskoj Mitrovici večeras se održava osma po redu "Bajk rok misija".
 
Predsednik moto kluba “Harli Dejvidson” Srbija, Milić Radević, rekao je ranije u izjavi radiju "Kontakt Plus" da se očekuje veliki broj motora, a na  večerašnjem koncertu nastupiće Bora Ðorđević, Oktobar 1864, grupa Alisa.
 
Polazak bajkera je zakazan danas u 10 časova, sa platoa Narodne Skupštine u Beogradu. Dolazak u Kosovsku Mitrovicu očekuje se oko 17 časova.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.