Napadnut vatrenim oružjem u Leposaviću, mediji tvrde da je odbio lečenje u bolnici u K.Mitrovici

Pištolj pucnjava
Ilustracija

Kosovska policija regiona Sever registrovala je danas slučaj „pokušaj ubistva“, koji se navodno dogodio juče u ranim jutarnjim satima u Leposaviću, kada su dve osobe fizički, ali i vatrenim oružjem napale jednog muškarca. Kosovski mediji o sličnom slučaju izvestili su još sinoć, navodeći da je juče ujutru napadnut muškarac V.Đ, kog je policija potom transportovala u bolnicu u južnom delu Kosovske Mitrovice, jer je odbio da se leči na severu.

Iz policije preciziraju da se u stanici u Leposaviću, juče u 5.20, pojavio muškarac sa povredama u predelu glave i noge.

Tu je navodno izjavio da su ga fizički i iz vatrenog oružja napala dvojica muškaraca.

Službenici policije potom su izašli na mesto incidenta, kako bi izvršili uviđaj, a muškarac sa povredama, navode iz KP, upućen je na lekarsku pomoć.

U izveštaju policije, nije navedeno da li su dvojica osumnjičenih za ovaj napad uhapšeni, ali navode da se slučaj, okarakterisan kao „pokušaj ubistva“ istražuje.

O napadu iz vatrenog oružja rano juče, takođe u opštini Leposavić, sinoć je izvestio i prištinski Kallxo, pozivajući se na svoje izvore.

I oni preciziraju da su napad na muškarca sa inicijalima V.Đ, izvršile dve osobe.

On je navodno sa njima prvo razgovarao, a potom su ga ranili hicem u nogu.

Kallxo takođe precizira da je povređeni muškarac odbio da ga policija transportuje na lečenje u bolnicu u severnom delu K.Mitrovice, pa ga je policija odvela na jug.

Kako KoSSev nezvanično saznaje, u pitanju je muškarac srpske nacionalnosti.

Isti medij sinoć je naveo da u vezi sa ovim slučajem – niko nije uhapšen.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.