Nakon pauze, nastavljena registracija vozila

Registracija vozila, nakon pauze zbog pandemije koronavirusa, nastavljena je u toku prošle nedelje. Termini za registraciju se zakazuju, kazao je vlasnik servisa za tehnički pregled automobila u Lapljem Selu, Siniša Todić, piše RTV Kim.

Zbog pandemije koronavirusa registracija vozila bila je obustavljena. Vršili su se jedino tehnički pregledi, dok je registracija bila moguća samo za prioritetna vozila.

Tokom pauze rada registracionih centara, vozači su sa osiguranjem i urađenim tehničkim pregledom mogli da voze svoje automobile.

Vlasnik serivisa za tehnički pregled automobila u Lapljem Selu, Siniša Todić je u telefonskoj izjavi za RTV Kim istakao da svi koji nisu registrovali svoje automobile to od prošle nedelje mogu učiniti.

„Nastavili smo sa radom, registracija je moguća još od prošle nedelje. Gužve nema, jer se svi tehnički pregledi zakazuju. Ali, potražnja za registracijom je velika jer ljudi tri meseca nisu mogli da registruju svoja vozila“, zaključio je Todić.

RTV Kim

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.