Mitrovica: Usled jakog vetra srušio se deo limenog krova

Vest je ažurirana

Nevreme praćeno kišom i jakim vetrom zahvatilo je danas nešto pre 15 sati područje Kosovske Mitrovice. Skoro polučasovno nevreme praćeno jakom kišom, prouzrokovalo je štetu na pojedinim objektima. Za sada nema zvanične potvrde da li ima veće štete kao i da li je ista prijavljena.

19:15 – Jaka kiša praćena gradom na Severu Kosova, saobraćaj na putu Kosovska Mitrovica – Leposavić odvija se otežano zbog jake kiše praćene povremenim gradom

I u ovim trenucima, ponovo pada jaka kiša ovog puta praćena grmljavinom u Kosovskoj Mitrovici i okolini, a zbog jake kiše saobraćaj se otežano odvija na magistralnom putu Kosovska Mitrovica – Leposavić.

Našem portalu javili su se čitaoci i dostavili fotografije na kojima se vidi, da je usled jakog vetra odleteo i deo limenog krova sa jedne od zgrade u ulici Kralja Petra, kao i limena konstrukcija krova sa jednog objekta koji se nalazi u blizini jedne osnovne škole.

Takođe, na mitrovičkom šetalištu jak vetar srušio je cisternu sa sredstvom za dezinfekciju koja je tu ponovo postavljena pre nekoliko dana.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.