Mitrovica: Osoba ranjena iz vatrenog oružja na južnoj obali Ibra, hospitalizovana u KBC K.M.

 

Pištolj pucnjava
Ilustracija

Vest je ažurirana

17.44 – Ranjen 50-godišnjak, hospitalizovan u KBC Kosovska Mitrovica

Portparol Kosovske policije za region Jug Mitrovice, Avni Zahiti, potvrdio je u međuvremenu za Gazeta Express da je iz vatrenog oružja ranjen pedesetogodišnji muškarac.

Kako je naveo Zahiti, sumnja se da se slučaj dogodio u oblasti koja pripada selu Lisica u Južnoj Mitrovici.

Zahiti je potvrdio da se slučaj dogodio oko 10.20, ali i dodao da je povređeni potom hospitalizovan u KBC Kosovska Mitrovica.

Na lice mesta izašle su policijske jedinice, uključujući i regionalne istražitelje koji su pokrenuli istragu.

Sa slučajem koji je za sada kvalifikovan kao „izazivanje opšte opasnosti“, upoznat je i tužilac i on je naložio da se istraga nastavi.

16:32 – Jedna osoba ranjena je iz vatrenog oružja dok je pecala na reci Ibar, javili su danas prištinski mediji. Kako je za KoSSev potvrdio zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti, slučaj se dogodio na južnoj obali reke.

Prema navodima KosovaPress i Reporteri-ja koji se pozivaju na svoja saznanja, do pucnjave je došlo oko 10 i 30, dok je sada povređeni pecao u blizini Dudinog Krša.

Ova osoba je potom i hospitalizovana.

Mediji su nešto ranije pisali da za sada nisu poznate okolnosti slučaja, motiv i identitet osobe koja je pucala.

Kako je u međuvremenu potvrdio za KoSSev zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti, slučaj se dogodio na južnoj obali reke.

Hoti je izjavio da je region Sever upoznat sa slučajem, ali i da se njime bavi Kosovska policija u Južnoj Mitrovici.

Do objavljivanja vesti nismo uspeli da stupimo u kontakt sa portparolom Kosovske policije za region Jug Mitrovice, Avnijem Zahitijem.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.