Mališani iz Drvarske uplatili preko 20.000 dinara za lečenje male Anike

FOTO: Dušan Drobac

Mali humanitarci iz parka u Drvarskoj ulici u Kosovskoj Mitrovici danas su nakon petodnevne akcije uplatili novac za lečenje devojčice Anike Manić iz Gornjeg Milanovca koji su prikupili prodajom ručno izrađenih narukvica.

Pet dana zaredom, čim se probude pa sve dok ne odu na počinak, vredni, istrajni u svojoj nameri, mališani velikog srca prodavali su narukvice koje su izradili od raznobojnih gumica, a danas su svoj humani podvig priveli kraju.

Mališani su uspeli da za samo pet dana prikupe preko 20.000 dinara, a danas su taj novac uplatili na račun koji je predodređen za lečenje malene Anike koja boluje od spinalne muskulatorne atrofije.

Dok su nama poslednjih dana održali lekciju lepog ponašanja i humanosti, mališani iz parka danas su se ponovo vratili u ulogu đaka.

Danas su se po prvi put ove školske godine vratili u đačke klupe, vratili se školskim obavezama, knjigama, sveskama, novim lekcijama, a mi im želimo da i u tom segmentu života ostvaruju nabolje rezultate.

Povezani članci:

Mališani iz K. Mitrovice rukotvorinama za ozdravljenje devojčice iz G. MilanovcaPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.