Krasnići čestitao svojim kandidatima u Zvečanu i Z.Potoku: Volja građana konačno sprovedena u delo

FOTO: Fejsbuk/Memli Krasniqi

Preostala tri novoizabrana gradonačelnika na Severu, danas su i zvanično položila zakletvu za svoje pozicije, odnosno zvanično stupila na dužnost. Ceremonija se nije održala u opštinskim prostorijama, ali je protekla mirno i bez incidenata.

Izabrani u Zubinom Potoku, Izmir Zećiri zakletvu je položio u selu Čabra, u Zvečanu, Iljir Peci, u selu Boljetin – škola „Isa Boljetinac“, a u Leposaviću, Ljuljzim Hetemi u Šaljskoj Bistrici – škola „Kadri Bistrica“.

Danas su po prvi put zvanične funkcije preuzeli kandidati, koje je za izbore održane 23. aprila, predložila PDK – gradonačelnik Zvečana i Zubinog Potoka.

Lider ove stranke, Memlji Krasnići, lično im je i čestitao, ali i imenovanoj predsednici Skupštine opštine Zvečan – Seljveti Keljmendi.

Naglasio je da je njihova odgovornost sada „veoma velika“.

„Danas su zvanično položili zakletvu i stupili na dužnost dva gradonačelnika opština Zvečan i Zubin Potok, iz redova PDK, Iljir Peci i Izmir Zećiri. Bez sumnje je dobra vest da je volja građana, izražena 23. aprila, konačno sprovedena u delo. Neka je sa srećom!“, poručio je Krasnići.

Povezane vesti:

Petković i nakon današnjeg polaganja zakletvi na Severu o „okupaciji“: Sada je formalizovana

Kad gradonačelnik Zvečana položi zakletvu na kuli Ise Boljetinca

Biševac novom gradonačelniku: Iskoristićemo sva demokratska sredstva da sprečimo jednostrane poteze

Krasnići čestitao svojim kandidatima u Zvečanu i Z.Potoku: Volja građana konačno sprovedena u delo

I gradonačelnik Leposavića zvanično stupio na dužnost

Novi gradonačelnici Zubinog Potoka i Zvečana položili zakletvuPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.