KPS ponovo apeluje na oprezniju vožnju: Zabeleženo više desetina saobraćajnih nezgoda

Kosovska policija apelovala je danas ponovo na vozače da opreznije voze, zatraživši još jednom od vozača da poštuju saobraćajne znakove i da brzinu vožnje usklade uslovima na putevima. Prema informacijama KPS-a, u prethodna 24 časa, širom Kosova i Metohije, zabeleženo je više desetina saobraćajnih nezgoda. 

Kako bi se sprečile saobraćajne nezgode, Kosovska policija nastavlja da apeluje na sve učesnike u saobraćaju da – poštuju odredbe saobraćaja, poseduju potrebnu zimsku opremu i prilagode brzinu vožnje uslovima na putevima i vremenskim uslovima. Na snazi su i zakonske odredbe kako bi se zaštitili životi vozača i drugih učesnika u saobraćaju, poručili su iz KPS-a. 

A kako se navodi u dvadesetčetvoročasovnom izveštaju policije, u prethodna 24 časa je na KiM-u zabeleženo 57 saobraćajnih nezgoda bez povreda, kao i 22 sa povredama. Takođe, policija je izdala 452 saobraćajne kazne. 

Prema izveštaju, nijedna saobraćajna nezgoda, međutim, nije zabeležena na Severu Kosova.  

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.