KP: Zastrašivanje u Leposaviću i falsifikovanje u Mitrovici; Sprečeno krijumčarenje drva u Podujevu

Kosovska policija
Foto: KoSSev

Kosovska policija za Region Sever zabeležila je u protekla dva dana slučaj zastrašivanja u Leposaviću i falsifikovanja u Severnoj Mitrovici, navodi se u dnevnom izveštaju. Sprečen je i pokušaj krijumčarenja u Podujevu.

Slučaj zastrašivanja prijavljen je policijskoj stanici u Leposaviću u nedelju uveče. U vezi sa slučajem ispitane su oštećene žene, ali i osumnjičeni muškarac, stoji u izveštaju.

Tužilac je naložio da slučaj bude otvoren i on ide u redovnu proceduru.

S druge strane, juče u popodnevnim časovima, službenici policijske stanice u Severnoj Mitrovici sproveli su na ispitivanje muškarca koji se sumnjiči da je falsifikovao dokumentaciju automobila. Automobil mu je konfiskovan a on je pušten i slučaj je otvoren.

Posla je bilo i u pograničnom delu pri čemu je u selu Mirovac zaustavljen traktor sa drvima. Sumnja se da su vozač i još dva suvozača ilegalno prešli iz Srbije na Kosovo. Drva su zaplenjena i poslata na carinski terminal na Merdaru a slučaj se dalje istražuje.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.