KP za Sever: Zastrašivanje i podsticanje netrpeljivosti u Z.Potoku, saobraćajna nesreća u Zvečanu

kp kosovska policija
Ilustracija/FOTO: KoSSev

Kosovska policija u poslednjem 24-časovnom izveštaju zabeležila je dva slučaja u Zubinom Potoku – zastrašivanje i „podsticanje razdora i netrpeljivosti“, kao i saobraćajnu nesreću u Zvečanu i krijumčarenje u Novom Selu.

U prepodnevnim časovima juče u Zubinom Potoku, vlasnik privatne kompanije prijavio je policiji da su mu nepoznate osobe presekle optički kabl postavljen pored puta.

Dan ranije, takođe u Zubinom Potoku, pet radnika zaposlenih u privatnoj kompaniji prijavilo je policiji da ih je nepoznata osoba na srpskom jeziku vređala na nacionalnoj osnovi, a potom i otišla.

Kosovska policija izvestila je i o saobraćajnoj nesreći koja se desila juče ujutru u Zvečanu.

O saobračajnoj nesreći koja se dogodila kod Dudinog krša čitajte u:

Prevrnulo se vozilo kod Dudinog krša, ima povređenih

Usled neopreznosti vozač sa srpskim državljanstvom, izazvao je saobraćajnu nesreću u kojoj je nekoliko ljudi povređeno a potom i poslato u bolnicu u severnom delu Mitrovice radi dobijanja medicinske pomoći.

Ovi slučajevi se istražuju.

U večernjim časovima pripadnici kosovske policije zaustavili su kamion u Novom selu, u kome su se nalazila dva generatora, a za koje sumnjaju da su prokrijumčareni iz centralne Srbije.

Odlukom tužioca roba je oduzeta, vozač je pušten, a slučaj ide u redovnu proceduru.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.