KP za Sever: Krađa, nasilje u porodici, oduzeta vazdušna puška bez dozvole

Ilustracija kosovska policija
Foto: KoSSev, Ilustracija

Kosovska policija registrovala je u toku jučerašnjeg dana na Severu Kosova slučajeve nasilje u porodici i posedovanje oružja bez dozvole, dok je dan ranije policiji prijavljena krađa.

U ulici Lole Ribara u Severnoj Mitrovici u petak se dogodila krađa kada su nepoznate osobe ušle u stan žene sa Kosova i pretile joj šrafcigerom, saopšteno je iz Kosovske policije.

One su potom uzele novac i pobegle u nepoznatom pravcu.

Osim informacije da nije prijavljeno da je bilo povređenih, u 24-časovnom izveštaju policije nisu saopšteni drugi detalji o ovom slučaju.

Slučaj nasilja u porodici zabeležen je juče u istom gradu, u popodnevnim satima, kada je muškarac sa Kosova fizički napao svoju suprugu.

Osumnjičeni je u trenutku napada bio pod dejstvom alkohola, te je tužilac naložio njegovo zadržavanje do otrežnjenja.

Juče je na Jarinju u večernjim satima priveden muškarac sa Kosova kojem je tokom kontrole vozila pronađena i oduzeta vazdušna puška kalibra 22.

Osumnjičeni je ispitan. Nalogom tužioca potom je pušten i pokrenuta je redovna procedura.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.