KP: Više slučajeva kršenja mera protiv koronavirusa; krađa u Severnoj Mitrovici

Ilustracija kosovska policija
Foto: KoSSev, Ilustracija

U 24-časovnim izveštajima Kosovske policije sve je više slučajeva nepoštovanja usvojenih mera usled širenja koronavirusa. U većinski srpskim sredinama u današnjem izveštaju policije nisu zabeleženi ovakvi slučajevi, ali jeste krađa u Severnoj Mitrovici.

U Kosovu Polju tokom jučerašnjeg dana registrovana su tri slučaja u prethodna 24 sata, a oni se odnose na nepridržavanje mere o zatvaranju objekata usled pandemije. Takođe su tri slučaja zabeležena i u Podujevu, dva u Peći, dva u Đakovici, dva u Južnoj Mitrovici i tri u Mališevu, gde je registrovano više slučaja koronavirusa.

Tokom jučerašnjeg dana, u naselju Vidomirić u Severnoj Mitrovici, došlo je do krađe kada je, prema navodima muškarca sa Kosova, ukradena nafta iz rezervoara.

Nepoznate osobe ukrale su oko 200 litara nafte nakon što su obile kontejner u kojem je bio smešten rezervoar za naftu, dodaje se u saopštenju policije.

Slučaj je klasifikovan kao teška krađa.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.