KP: Tuča, oštećenje imovine i zaplena narkotika u srpskim sredinama na Kosovu

Kosovska policija KP
Foto: KoSSev

U srpskim sredinama na Kosovu Kosovska policija je tokom jučerašnjeg dana zabeležila više slučaja – tuču u Dobrotinu, ali i oštećenje imovine i neovlašćeno posedovanje narkotika u Severnoj Mitrovici.

U Selu Dobrotin u Gračanici nakon jednog nesporazuma došlo je do tuče između trojice muškarca sa Kosova. Jedan od osumnjičenih potom je zatražio lekarsku pomoć.

Policija je uhapsila dvojicu osumnjičenih i na osnovu naloga tužioca odredila im zadržavanje.

Osumnjičeni su bili u pijanom stanju, dodaje se u saopštenju.

U ulici Serdara Janka Vukotića u Severnoj Mitrovici, juče je uhapšen muškarac sa Kosova nakon što su kod njega pronađene i konfiskovane tri kese sa sumnjivom narkotičkom supstancom vrste marihuana težine 11.81 grama.

Potom je po usmenom nalogu sudije za prethodni postupak izvršen pretres kuće osumnjičene osobe tokom kog su pronađene i konfiskovane dodatne kesice sa marihuanom težine 28.37 gr, 71 mala najlonska kesa, jedan mobilni telefon i novac u gotovini – 12.700 srpskih dinara i 5 evra.

Nakon saslušanja, po nalogu dežurnog tužioca, osumnjičeni je pušten. Slučaj je otvoren.

U naselju Vidomirić u Severnoj Mitrovici juče je u ranim poslepodnevnim satima nepoznata osoba oštetila telefonski kabl jedne kompanije, saopštila je policija.

Slučaj se dalje istražuje.

Policija je u Zubinom Potoku prethodno sprečila tri osobe da ilegalno pređu sa teritorije Kosova ka centralnoj Srbiji kod sela Banje na Severu Kosova. O tome više čitajte ovde.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.