KP: Rasvetljena dva slučaja krađe, policiji prijavljeno uznemiravanje maloletne devojke

Policija KBC Kosovska Mitrovica
FOTO: KoSSev

U Kosovskoj Mitrovici juče su identifikovana dva lica osmnjičena za tešku krađu, odnosno krađu, koja su priznala krivicu, saopšteno je u 24-časovnom izveštaju Kosovske policije.

Slučaj teške krađe registrovan je u sredu.

Dva dana kasnije, tj. juče, identifikovan je i uhapšen muškarac koji je priznao da je počinio ovo krivično delo, navode iz policije.

U saopštenju se precizira da su ukradeni predmeti vraćeni vlasnicima, a da je tužilac preporučio da se na osnovu sudske odluke osumnjičeni pošalje na izdžavanje kazne.

Juče je u Kosovskoj Mitrovici identifikovana još jedna osoba osumnjičena za krađu.

Kako navode iz policije, krađa je izvršena 16. juna, a juče je, nakon sprovedene istrage, identifikovan muškarac sa Kosova koji je sproveden do stanice.

Iz policije navode da je osumnjičeni u potpunosti priznao krivicu, kao i da je odlukom tužioca pušten u redovnom postupku.

Policiji u Kosovskoj Mitrovici juče je ujedno prijavljen slučaj uznemiravanja.

Kako se navodi u 24-časovnom izveštaju, muškarac sa Kosova je prijavio policiji da je nepoznata osoba uznemiravala njegovu maloletnu ćerku slanjem video snimaka i fotografija sa pornografskim sadržajem objavljenim na društvenim mrežama s ciljem diskriminacije.

Policija se bavi ovim slučajem.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.