KP: Prijavljena krađa automobila u Mitrovici, fizički napad u Lešku

Kosovska policija KP
Foto: KoSSev

Kosovska policija zabeležila je u dvadesetčetvoročasovnom izveštaju više sučajeva koji su se nedavno dogodili na Severu Kosova. U Severnoj Mitrovici prijavljena je krađa automobila, a u Lešku fizički napad kada je u kafani jedna osoba drugu napala nožem.

13. marta u 19:30 u jednoj kafani u Lešku došlo je do verbalne rasprave između dve osobe. Potom je osumnjičeni V. Đ. (1999), Srbin sa Kosova, izvadio nož i zamahnuo u pravcu druge osobe, M. M. (1983), takođe Srbina sa Kosova.

Sukob je sprečilo drugo lice koje je sedelo za susednim stolom otevši nož iz ruku osumnjičenog, potvrdio je za KoSSev portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

Osumnjičeni je potom uzeo kafanski nož i naneo povrede žrtvi u vidu ogrebotina.

Sa slučajem je tužilac upoznat tri dana kasnije – 16. marta, kada je naložio otvaranje slučaja koji je okvalifikovan kao napad.

U Severnoj Mitrovici, muškarac je prijavio policiji da mu je u noći između 14. i 15. marta u Ulici Vlade Ćetković b. b. ukraden automobil.

U pitanju je Audi A3, beogradskih tablica, teget boje, potvrdio je za KoSSev Radović.

Slučaj se istražuje.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.