KP: Požar u Plemetini, nasilje u porodici u Gračanici, pokušaj švercovanja u Tuđevcu

Ilustracija kosovska policija
Foto: KoSSev, Ilustracija

Kosovskoj policiji u toku jučerašnjeg dana prijavljen je požar u Plemetini i nasilje u porodici u Gračanici. U 24-časovnom izveštaju policija je zabeležila i pokušaj švercovanja drva u Tuđevcu kod Kosovske Kamenice.

Kosovskoj policiji u popodnevnim časovima juče je prijavljen požar u Plemetini u zgradi kolektivnog smeštaja.

Kako se navodi u 24-časovnom izveštaju Kosovske policije, vatrogasci su lokalizovali požar, a okolnosti pod kojima je do njega došlo nisu poznate.

Povređenih nije bilo, a pričinjena je materijalna šteta.

Slučaj se istražuje.

Nešto ranije, istog dana, Kosovska policija uhapsila je muškarca u Gračanici nakon što je prijavljeno da je izvršio nasilje nad svojom suprugom.

Ženi je pružena medicinska pomoć, a muškarcu je određena mera zadržavanja.

Na krajnjem severu opštine Kamenica, u Tuđevcu, policija je sinoć tokom patrole zaustavila muškarca koji je bez prateće dokumentacije, prevozio oko 29,8 metara kubnih drva.

Policija sumnja da su drva uvežena iz centralne Srbije.

Tovar je zaplenjen i poslat u Kosovsku agenciju za šumarstvo.

Kosovska policija se oglasila i povodom jučerašnje zaplene cisterne sa naftom, vozila marke Tojota, keramičkih pločica, lepka za keramičke pločice i nekoliko vreća na teritoriji opštine Zubin Potok.

Iz policije su danas naveli da je zaplena izvršena u Čečevu.

Precizirali su da je u vezi sa zaplenom automobila sa pločicama i lepkom određeno zadržavanje državljaninu Srbije. Više o tome čitajte u posebnoj vesti.

Pročitajte još:

Hapšenje u K.Mitrovici po nalogu suda; Sumnjiva smrt u KameniciPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.