KP: Nasilje u porodici u Zubinom Potoku, saobraćajna nezgoda u Leposaviću

Policijska stanica Zubin Potok, Kosovska policija
Foto: KoSSev

Tokom jučerašnjeg dana, u opštinama na Severu, prijavljen je slučaj nasilja u porodici, saobraćajna nesreća i izazivanje opšte opasnosti, navodi se u dnevnom izveštaju Kosovske policije.

U ranim jutarnjim časovima, u Zubinom Potoku je priveden Srbin koji je navodno zlostavljao svoju suprugu, takođe Srpkinju. Ženi je ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja u Zubinom Potoku, dok je osumnjičeni nakon razgovora sa tužiocem pušten na slobodu.

S druge strane, u severnom delu Kosovske Mitrovice, oštećena Srpkinja je prijavila da joj je u noći između nedelje i ponedeljka nepoznato lice slomilo prozor na balkonu. Iznela je i sumnju da je staklo polomljeno metkom iz vatrenog oružja, ali istražne jedinice nisu pronašle ništa sumnjivo, navodi se u izveštaju policije.

Pored toga, u Leposaviću je juče u večernjim časovima zabeležena i saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao automobil sa srpskim registarskim oznakama. Srbin koji je upravljao automobilom, izgubio je kontrolu nad vozilom i prevrnuo se sa puta. Nakon što mu je pružena prva pomoć u Leposaviću, povređeni vozač je prebačen na dalje lečenje u Mitrovicu.

U izveštaju nije navedeno gde tačno je došlo do nesreće.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.