KP: Krađe u Leposaviću i D.Gušterici, hapšenje u severnom delu Mitrovice

FOTO: KoSSev/Kosovska policija
FOTO: KoSSev/Kosovska policija

Kosovska policija je u svom 24-časovnom izveštaju zabeležila više slučajeva u srpskim sredinama. U severnom delu Mitrovce došlo je do hapšenja zbog uznemiravanja i nanošenja telesnih povreda. U Leposaviću je prijavljena krađa novca iz kuće, a u Donjoj Gušterici krađa stvari iz automobila.

Policija je ovog jutra potvrdila da je u ulici Lole Ribara juče došlo do fizičkog napada nožem, te da je jednoj osobi pružena medicinska pomoć.

Naveli su da je sa strankama obavljen razgovor, te da se slučaj stavlja u redovnu proceduru.

O jučerašnjem napadu u ulici Lole Ribara izvestio je KoSSev.

Kako nam je potvrđeno u regionu Sever Kosovske policije, osamnaestogodišnji učenik srednje ekonomske škole, koja nastavu održava u prostorijama srednje tehničke škole „Mihajlo Petrović Alas“ tada je izbo drugog maloletnog učenika. Radi se o lakšim povredama.

Juče je u severnom delu Mitrovice uhapšen i osumnjičeni muškarac koji je 17. novembra uznemiravao telefonom drugu osobu, potvrdili su iz policije.

Nakon saslušanja isti je pušten po odluci tužioca.

U Leposaviću je sinoć nešto pre ponoći prijavljena krađa.

Iz policije tvrde da su nepoznata lica nasilno upala u kuću i ukrala gotovinu, nakon čega su službenici izašli na lice mesta i izvršili uviđaj.

Ujedno, juče je u Donjoj Gušterici prijavljeno da su iz automobila ukradene lisice, mobilni telefon i naočare.

Iz policije navode da je istraga u toku.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.