KP: Krađa u Leposaviću, prevara i požar u Zvečanu

Kosovska policija za region Sever tokom proteklog dana registrovala je tri slučaja koja su se našla u 24-časovnom izveštaju – krađu u Leposaviću i prevaru i požar u Zvečanu.

Naime, juče u Leposaviću u ranim jutarnjim časovima, muškarac sa Kosova je prijavio policiji da su nepoznate osobe nasilno provalile u garažu.

Tom prilikom odnete su razne stvari, navodi se u izveštaju, bez daljeg preciziranja i uz naznaku da se slučaj istražuje.

U Zvečanu je istog dana žena sa Kosova prijavila da ju je sestra „prevarila“ da potpiše dokumenat u vezi njihove zajedničke imovine – zemlje.

Kako se navodi u izveštaju, osumnjičena je prodala navedenu imovinu i celokupnu dobit zadržala samo za sebe.

One su saslušane i odlukom tužioca predmet se nastavlja po redovnom postupku.

U istoj opštini, 9. novembra u 00.40, izbio je požar u jednom lokalu koji je u međuvremenu ugašen, o čemu je KoSSev portal juče izvestio.

Vlasnik je u izjavi Kosovskoj policiji, ali i našem portalu, kazao da sumnja da su mu nepoznate osobe zapravo zapalile lokal.

Slučaj se dalje istražuje.

Podsetimo, komandir Kosovske policije regiona Sever Besim Hoti, juče za KoSSev kazao da se čeka izveštaj vatrogasaca, kako bi se utvrdilo da li ima elemenata krivičnog dela, tj. da li je požar podmetnut, ili je reč o nekom drugom uzroku.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.