KP: Krađa računara u Leposaviću; Sprečeno krijumčarenje robe iz Srbije na prelazu Mučibabe

FOTO: KoSSev/Kosovska policija
FOTO: KoSSev/Kosovska policija

Kosovska policija u svom 24-časovnom izveštaju zabeležila je tešku krađu u Leposaviću, neprijavljivanje na prelazu Jarinje i pokušaj krijumčeranja robe iz Srbije na prelazu Mučibaba, saopšteno je.

Naime, u Leposaviću je muškarac, juče u poslepodnevnim satima, prijavio policiji da su mu nepoznata lica ukrala kompjutere i tehničku opremu, koji su se nalazili u njegovoj garaži.

Slučaj se dalje istražuje.

Istog dana i u istom vremenskom periodu, takođe u Leposaviću zadržan je muškarac, vozač kombija, zbog neprijavljivanja na Jarinju.

On je potom i pušten, a njegovo vozilo je poslato na carinski terminal.

Slučaj krijumčarenja robe iz Srbije registrovan je jutros u ranim jutarnjim satima na prelazu Mučibaba.

Naime, policija je na ovom prelazu zaustavila vozilo, kojim je upravljalo lice sa inicijalima M.J.(1965).

Tokom kontrole vozila, policija je uočila veliku količinu robe i to: Zaječarsko pivo 60 gajbi (1200 flaša), Pills pivo 10 gajbi (200 flaša), Gazirano piće Biokola-pet paketa (30 flaša), Gazirana voda Biovoda 6 kompleta (36 flaša), Vino Čoka 3 paketa (18 flaša), Vino Rubin 3 paketa (18 flaša), zamrznuto meso četiri paketa od 20 kg(ukupno 80 kg), Prolom voda, jedan paket (6 flaša) i 10 kg šećera.

Pronađena roba i vozilo poslati su na carinski terminal, a vozač je pušten.

Ovaj slučaj istražuje regionalna granična istražna jedinica.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.