KP: Fizički sukobi u Lipljanu i Mitrovici, krađa u Rudaru

Kosovska policija
Foto: KoSSev

Fizički sukob u Lipljanu ali i Severnoj Mitrovici kao i krađa u verskom objektu u Rudaru prijavljeni su Kosovskoj policiji tokom jučerašnjeg dana, navodi se u dnevnom izveštaju. 

Povređeni Srbin iz Lipljana prijavio je juče policiji da ga je u popodnevnim časovima, iz njemu nepoznatih razloga fizički napalo jedno lice srpske nacionalnosti. Napadnuto lice je pretprelo lakše telesne povrede i ukazana mu je medicinska pomoć.

Okrivljenom je nakon privođenja i ispitivanja određen pritvor.

S druge strane Ibra, na Severu, oko 17 časova, dvojica Srba prijavili su da su ih u jednom lokalu u Kolašinskoj ulici u Kosovskoj Mitrovici napala dva muškarca i jedna žena, takođe srpske nacionalnosti.

Osumnjičena lica koja su bila pod dejstvom alkohola privedena su na ispitivanje, međutim, nije im određena mera zadržavanja.

Ovaj slučaj će se rešavati u redovnom postupku, navodi se u policijskom izveštaju.

Kosovska policija istražuje još jedan slučaj koji se dogodio juče na Severu. Naime, nepoznate osobe provalile su juče u verski objekat u Velikom Rudaru i ukrale 2000 dinara.

Iz policije poručuju da je nadležni tužilac obavešten o slučaju i da se istraga nastavlja.

 

 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.