KP: BMW ukraden u Nemačkoj pronađen i zaplenjen u severnom delu K.Mitrovice

BMW ukrade nemačka mitrovica sever
FOTO: Kosovska policija

Kosovska policija pronašla je vozilo za koje se sumnja da je ukradeno u Nemačkoj. Zaplena je izvršena u severnom delu Kosovske Mitrovice, poručuju iz KP.

U saopštenju se navodi da je automobil lociran u saradnji kosovskih organa bezbednosti i nemačkih vlasti.

Reč je o vozilu BMW 320 nemačkih registarskih oznaka, za koje se sumnja da je ukradeno u ovoj državi.

Za njim su tragale i nemačke vlasti.

„Traženo vozilo nalazilo se na severu zemlje, gde su policijske jedinice Regionalne direkcije Severna Mitrovica, zahvaljujući hitnim operativno-istražnim radnjama, locirale i oduzele traženo vozilo, koje je bilo parkirano na lokaciji u opštini Severna Mitrovica“, navode iz KP.

U saopštenju nisu detaljnije precizirali gde je ovo vozilo pronađeno.

Naznačili su da se u vezi sa ovim slučajem sprovode dalje pravne i istražne radnje u saradnji sa organima pravosuđa i vlastima u Nemačkoj.

U međuvremenu se oglasio kosovski ministar unutrašnjih poslova upravo u vezi sa slučajem zaplene ovog vozila, ali i uz navode da je Kosovska policija sprečila više slučajeva krijumčarenja robe.

„Naše opredeljenje ostaje isto: ustavnost i zakonitost širom naše zemlje, za bezbedno okruženje za sve građane“, poručio je.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.