KP: Beživotno telo u S.Dolu kod Gračanice, sumnja se na samoubistvo, postupak protiv roditelja za neovlašćeno posedovanje oružja

FOTO: KoSSev

Vest je ažurirana

14.01 – Iz Kosovske policije u međuvremenu su potvrdili za KoSSev a je osoba za koju se sumnja da je izvršila samoubistvo iz drugog grada, odnosno regiona Kosova, te da se sumnja da je vlasnik pištolja, njegov otac.

12. 04 – Beživotno telo mlađe osobe, uz pištolj i čauru, pronađeno je u Suvom Dolu kod Gračanice. Kosovska policija sumnja na samoubistvo, dok je ujedno protiv jednog roditelja pokrenula postupak zbog neovlašćenog posedovanja oružja.

Kosovska policija obaveštena je kasno sinoć da je pronađena osoba bez znakova života

Policijski službenici izašli su na teren gde su i uočili telo mlađe osobe za koju se, navode iz KP, sumnja da je izvršila samoubistvo.

Ujedno su pronašli čauru kalibra 9mm i pištolj za koji se takođe sumnja „da je korišćen“.

Medicinski tim je konstatovao smrt, a telo je poslato na obdukciju.

Kosovska policija je u zasebnom saopštenju 24-časovnog izveštaja ujedno izvestila da je pokrenula slučaj neovlašćeno posedovanje oružja.

Kako je nezvanično potvrđeno za KoSSev u Kosovskoj policiji, reč je o istom incidentu.

Predmet je pokrenut protiv jednog od roditelja osobe za koju se sumnja da je izvršila samoubistvo, jer je pištolj koji je pronađen bio u njegovom vlasništvu.

Slučaj se istražuje.

KoSSev se za više detalja o ovom slučaju obratio Kosovskoj policiji regiona Priština, odakle su nas uputili na tužilaštvo, navodeći da u ovoj fazi istrage mogu da daju samo informacije koje se nalaze u 24-časovnom izveštaju KP.

Nedavno smo se obratili i Osnovnom tužilaštvu u Prištini koje nam do sada nije odgovorilo.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.