KP: Bez incidenata na Severu Kosova, u drugim regionima pljačke, porodično nasilje i požar

Kosovska policija ILUSTRACIJA
Foto: KoSSev

Dan za nama na Severu Kosova, za razliku od prethodnog, bio je relativno miran. Kosovska policija u svom dnevnom izveštaju nije zabeležila nijedan slučaj prekršajnih radnji. U drugim delovima Kosova, bilo je pucnjave, porodičnog nasilja, pljački i požara.

Kosovska policija privela je juče u Vučitrnu dvojicu muškaraca, jednog sa Kosova, a jednog državljanina Albanije, koji su nakon spora sa još jednim muškarcem, pucali iz vatrenog oružja, ali nije prijavljeno da li je neko povređen. Od osumnjičenih su oduzeta dva oružja dugih cevi, od kojih je jedno bilo lovačka puška sa 5 metaka, a na licu mesta nađeno je i pet čaura iz iste lovačke puške, koja je oduzeta.

U Prištini je priveden još jedan muškarac koji je fizički napao svoju maloletnu ćerku. Osumnjičeni je pritvoren nakon što ga je saslušao tužilac.

Pešaka u Suvoj Reci udario je automobil pri prelasku ulice, u pitanju je ženska osoba koja je pretrpela lakše povrede. Vozač nije  zaustavio vozilo na mestu nesreće.

Nepoznate osobe opljačkale su kasu u Prištini, a nakon toga pobegle u nepoznatom pravcu.

Jedna osoba u Gnjilanu prijavila je da su nepoznate osobe zapalile njegov plastenik. Nema izveštaja o privođenju za ovo delo, navodi se u policijskom izveštaju.

 

 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.