Kosovski MUP: Do danas izdato 6.365 kompleta nalepnica, najviše u Zvečanu

Foto: KoSSev

U periodu od 4. do danas 6. oktobra, na Kosovu je izdato ukupno 6.365 kompleta nalepnica za registarske oznake, saopšteno je iz kosovskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kako se navodi u saopštenju, najveći broj kompleta izdat je na administrativnim prelazima – 4.698. U registracionim centrima izdato je 1.667 kompleta.

”Među opštinama sa najviše zahteva za nalepnice iz centara za registraciju vozila su: Zvečan (338), Gračanica (329), Zubin Potok (228), Leposavić (198), Gnjilane (109), Štrpce (88), Kamenica (53) , Obilić (53) i Novo Brdo (48)”, stoji u saopštenju.

“Ministarstvo unutrašnjih poslova takođe obaveštava građane da se sporazum striktno sprovodi bez incidenata. Na kraju, Ministarstvo unutrašnjih poslova pozvalo je sve građane da do 8. oktobra obezbede nalepnice u Centrima za registraciju vozila i najbližim policijskim stanicama, u suprotnom će kosovska policija kažnjavati vozače koji ne sprovedu ovu odluku”, upozoravaju iz MUP-a.

Radio Mitrovica sever

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.