Prištinski mediji: Ubijen bivši pripadnik „OVK“ u Peći

 

 Ćerim Keljemndi
FOTO: Koha

Bivši pripadnik „OVK“, Ćerim Keljmendi (Qerim Kelmendi), pronađen je zapaljen u svom automobilu u selu Zahać u opštini Peć tokom ranih jutarnjih časova. Keljmendi je bio jedan od prvih pripadnika „OVK“, prenose kosovski mediji. Policija je slučaj klasifikovala kao „ubistvo“.

Iz policije navode da su prvo obavešteni da je u selu Zahać zapaljen automobil.

„Nakon dobijanja informacije, jedinice policijske stanice u Peći otišle su na lice mesta gde su primetile vozilo koje je u potpunosti bilo zahvaćeno vatrom. Vatrogasne jedinice stigle su na lice mesta i u potpunosti ugasile požar“, saopšteno je iz Policije, prenosi Gazeta Express.

Međutim, tokom gašenja požara uočeno je da se u automobilu nalazi jedno lice, navode iz policije.

„Na mesto događaja su izašle relevantne jedinice regionalnog sektora istrage, jedinice K9, kao i državni tužilac i medicinska ekipa, koji su konstatovali smrt žrtve“, dodaje se u saopštenju policije.

Iz policije navode da je otvorena istraga u punoj saradnji sa tužilaštvom koje je slučaj klasifikovalo kao „ubistvo“.

Kako prenose kosovski mediji, Ćerim Keljmendi je bio jedan od prvih pripadnika „OVK“ i brat Ibrahima Keljmendija, jednog od vođa „Narodnog pokreta Kosova“.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.