Kosovska Mitrovica juče: Krađa zlata, pretnja i napad

U Kosovskoj Mitrovici tokom jučerašnjeg dana zabeležena su tri incidenta. Ukradena je veća količina zlata, Srpkinja je prijavila da joj je pretio Albanac, dok je i jedan muškarac albanske nacionalnosti prijavio napad. 

Krađa zlata i prevara dogodili su se u ulici Tanaska Rajića, u 11 časova. Slučaj je prijavila Srpkinja, a zlato koj je ukrala nepoznata osoba koja se prethodno predstavila kao stomatolog. Vrednost nakita je 3.200 evra. Slučaj se istražuje.

Potom je policiji, oko 14 časova, Srpkinja prijavila pretnju. Njoj je, kako navode iz policije, u ulici Filipa Višnjića pretio osumnjičeni muškarac, albanske nacionalnosti.

U 22 časa muškarac albanske nacionalnosti prijavio je da ga je u ulici Kolašinskoj, iz nepoznatih razloga, napala neidentifikovana osoba. Napadnuti muškarac bio je u alkoholisanom stanju i zadobio je telesne povrede – kako je i slučaj okarakterisan.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.