Kosovska Mitrovica i Zvečan u utorak bez vode

U utorak, 2. maja, domaćinstvima u Severnoj Mitrovici i Zvečanu, u toku dana, biće prekinuto vodosnabdevanje zbog radova na vodovodu u Šipolju, upravo je za KoSSev potvrdila šefica opštinske administracije Severna Mitrovica, Adrijana Hodžić. Bez vode će, takođe, biti i domaćinstva u Južnoj Mitrovici. 

"U periodu od 8 do 19 časova, u utorak, Severna Mitrovica i Zvečan biće bez vode, iz tehničkih razloga, zbog radova koji će se tog dana odvijati na vodovodu u Šipolju. Vode neće biti ni u Južnoj Mitrovici," kazala je u kratkoj izjavi za naš portal, Hodžićeva.

Istovremeno, šefica opštinske administracije, uputila je i apel građanima da prikupe dovoljne rezerve vode, kako bi je imali za svoje potrebe tokom trajanja restrikcije. 

Podsetimo, sredinom protekle nedelje, domaćinstva u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu bila su više od jednog dana bez vode. Isporuku vode prekinula je fabrika vode u Južnoj Mitrovici zbog, kako je tada za naš portal objasnio gradonačelnik Severne Mitrovice, Goran Rakić – neizmirenih dugova. 

Rakić je, takođe, tada naveo i da "ostaje da se u narednom periodu definiše način rešavanja dugovanja za utrošenu vodu".

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.