Kosovska Mitrovica i ove godine bira svog 'streetstyler'-a: Podržimo naše sugrađane!

Takmičenje u izboru za najbolji stil odevanja Serbia Fashion Week-a – "Serbia Street Style Balkan Edition", koje se odvija u nekoliko gradova Srbije i regiona, organizuje se i ove godine u Kosovskoj Mitrovici. Tokom ove nedelje, naši sugrađani imali su priliku da se na ulicama grada fotografišu, pokažu svoj stil odevanja i učestvuju u izboru za najboljeg 'street styler'-a. Pobednik će biti proglašen sutra, a titulu najboljih 'styler'-a poneće oni koji budu imali najviše popularnih 'šerova' na Fejsbuku. Kosovska Mitrovica je jedini grad sa Kosova i Metohije koji učestvuje u ovom popularnom takmičenju.

Glasanje za pobednika u svakom gradu odvija se na zvaničnoj Fejsbuk stranici Serbia Fashion Week-a i trajaće do sutra u ponoć, a fotografije 'streetstyler'-a sa ulica Kosovske Mitrovice ove godine radio je fotograf Vladimir Milić.

Pored Kosovske Mitrovice, "Serbia Street Style Balkan Edition" organizovan je i na ulicama Novog Sada, Beograda, Niša, Sombora, Apatina, Podgorice, Skoplja i Bijeljine, a pobedniku, kao i učesnicima ovog takmičenja, obezđene su nagrade – karte za manifestaciju Serbia Fashion Week, poklon paketi. Za najboljeg 'street styler'-a obezbeđen je i SPA vikend za dvoje.

Mitrovčani i Mitrovčanke su i u oktobru prošle godine imali priliku da učestvuju u ovom takmičenju, a tada je titulu najboljeg mitrovičkog 'streetstyler'-a ponela Katarina Jevtić.

'Šerujte' i podržimo naše sugrađane i sugrađanke! Odaberimo našeg najboljeg 'street styler'-a!

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.