Kosovska Mitrovica: Fizički napad u pešačkoj zoni

Na šetalištu u blizini glavnog mitrovičkog mosta u Severnoj Mitrovici, u kasnim popodnevnim časovima danas je došlo do tuče u kojoj je učestvovalo više lica. Dva albanska mladića koja su u izjavi policajcima u južnom delu grada rekla da su napadnuti, pretrpela su, najverovatnije, lake telesne povrede. Za sada se ne zna, međutim, kako je došlo do tuče, odnosno napada i koliko lica je učestvovalo u njoj.

"Još uvek prikupljamo podatke. Da su dva albanska mladića koja su se navodno šetala u Pešačkoj zoni, fizički napadnuta, pretpostavlja se i pretrpela lake telesne povrede – znamo od naših kolega sa juga a ta informacija se bazira na izjavama ovih mladića koji su prethodno pobegli na jug. Naglašavam da za sada nemamo potvrdu šta se tačno dogodilo, odnosno kako je došlo do tuče i ko je sve učestvovao u njoj. Slučaj vodimo kao fizički napad i lake telesne povrede," potvrdio je za KoSSev zamenik komandira policijskog regiona Sever Besim Hoti.

Policijska patrola u Severnoj Mitrovici je na terenu i prikuplja informacije, dok njihove kolege sa juga takođe sastavljaju izveštaj nakon uzimanja izjava mladića. Severna policijska stanica će otvoriti istragu, a tužilac će odlučiti o daljim postupcima, dodao je Hoti.

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.