Kosovska Mitrovica: Deci iz socijalno ugroženih porodica uručeni novogodišnji paketići

Povodom predstojeće pravoslavne Nove Godine petnaestoro dece iz socijalno ugroženih porodica u Kosovskoj Mitrovici dobilo je danas novogodišnje paketiće. Paketiće je deci iz osnovnih škola "Branko Radičević" i "Sveti Sava", kao i iz predškolske ustanove "Danica Jaramaz" uručio predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandar Spirić.

"Možemo se pohvaliti da vaspitači, pedagozi, nastavnici i profesori, svoj posao obavljaju na profesionalan način, što doprinosi kvalitetnom obrazovnom školskom sistemu na području naše opštine. Trudimo se da na različite načine doprinesemo i unapredimo uslove za rad dece, kao i da ih putem Odeljenja za društvene delatnosti afirmišemo i van nastavnih aktivnosti," kazao je Spirić, podelivši deci novogodišnje paketiće.

Podeli paketića prisustvovali su i direktori mitrovičkih osnovnih škola, kao i predstavnici predškolske ustanove "Danica Jaramaz".

 Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.