Kosovska Agencija za privatizaciju uz policiju ušla u nekadašnju fabriku alata u Zubinom Potoku

FOTO: Zubin Potok Info

Službenici kosovske Agencije za privatizaciju (KPA) ušli su jutros, uz asistenciju Kosovske policije regiona Sever, u objekat nekadašnje fabrike alata „Lola“ u opštini Zubin Potok.

„Oni su imali plan da pregledaju ovo njihovo mesto, a za to su zatražili asistenciju ovog regiona. Patrolne jedinice otišle su sa njima“, potvrdio je za KoSSev zamenik komandira Kosovske policije regiona Sever, Veton Eljšani.

Nakon što su završili pregled objekta, dodaje Eljšani, i službenici Agencije i Kosovska policija  – napustili su ovo mesto.

Na društvenim mrežama cirkuliše dokument, koji su oni navodno danas ostavili na vratima objekta, a u kom se navodi da je ova Agencija preuzela upravu nad njim i da je zabranjen svaki „neovlašćeni ulazak“.

Međutim, do objavljivanja vesti nismo to uspeli iz ove institucije da potvrdimo.

Prema do sada dostupnim dokumentima, ova Agencija je postupak likvidacije za fabriku alata u Zubinom Potoku pokrenula još početkom 2017. godine.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.