Medija centar: Direktor inspekcije opštine Gračanica Aleksandar Kapetanović podneo ostavku

Aleksandar Kapetanović
Aleksandar Kapetanović

Direktor inspekcije opštine Gračanica Aleksandar Kapetanović podneo je ostavku na ovu funkciju, potvrdili su iz Opštine Gračanica za Medija centar Čaglavica. 

Iz opštine navode da je Kapetanović ostavku podneo „svojevoljno“ i gradonačelnici Gračanice Ljiljani Šubarić je poslao putem mejla, prenosi ovaj medij.

„Ovim putem Vas obaveštavamo da je direktor opštinskog odeljenja inspekcije Aleksandar Kapetanović tokom jučerašnjeg dana (28.05.2024. godine) putem mejla obavestio predsednicu opštine Gračanica, prof. dr Ljiljanu Šubarić, da napušta poziciju direktora ovog odeljenja“, navode iz opštine Gračanica.

Na pitanje Medija centra o razlozima Kapetanovićevog povlačenja sa pozicije direktora Odeljenja inspekcije iz opštine nisu dali konkretan odgovor, piše ovaj medij, već su ih uputili da se za dodatne informacije obrate lično Kapetanoviću.

„O razlozima napuštanja rukovođenja odeljenjem inspekcije može govoriti gospodin Kapetanović, jer je svojevoljno doneo odluku da se povuče sa mesta direktora nakon sedmomesečnog upravljanja“, dodaje se u odgovoru.

Medija centar je pokušao da kontaktira sada već bivšeg direktora opštinskog odeljenja inspekcije Aleksandra Kapetanovića za komentar, ali se on do objavljivanja vesti nije javljao na telefon.

Iz opštine Gračanice navode da će „o imenovanju novog direktora opštinskog odeljenja inspekcije javnost biti blagovremeno informisana“.

Ovo je drugi direktor odeljenja inspekcije opštine Gračanica koji u poslednjih devet meseci podnosi ostavku na ovu poziciju.

Pre Aleksandra Kapetanovića neopozivu ostavku na poziciju direktora inspekcije podnela je i Jelena Stojanović.

Medija centar ČaglavicaPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.