Srpska lista: Noćas zapaljen automobil bliske saradnice predsednika PO opštine Leposavić, u slučaj da se uključe međunarodne institucije

Zapaljen auto Leposavić
FOTO: Kosovska policija

Noćas je u Leposaviću zapaljen automobil Toyota bele boje, srpskih registarskih oznaka. Srpska lista osuđuje, potvrdivši da je vlasnica ovog automobila – načelnica opštinske uprave i jedna od bližih saradnica predsednika Privremenog organa opštine Leposavić, Zorana Todića.

„Najoštrije osuđujemo kukavički napad na imovinu V.R. (u saopštenju pune generalije), načelnice opštinske uprave i jedne od bližih saradnika predsednika Privremenog organa opštine Leposavić, Zorana Todića, koja je čestita i odgovorna žena koja uživa poštovanje građana čitave opštine Leposavić“, naveli su iz Srpske liste.

A ovaj napad tumače kao očiglednu poruku rukovodstvu opštine Leposavić od strane nekih:

„Ovim činom dokazano – kriminalnih elemenata koji time žele da zastraše vredne, časne i odgovorne ljude koji rade u interesu svog naroda i svoje države“.

Traže od međunarodnih institucija da ispitaju ovaj slučaj, ali i da rezultatima istrage potom izađu javno zato što oni kosovskim institucijama ne veruju.

„Oni su pali na ispitu onda kada se u njihovom prisustvu u kancelarijama pod upravom nelegalnog gradonačelnika Hetemija pravile orgije i koristile neke, verujemo opojne supstance, a učesnici nisu privedeni i sankcionisani“, poručuju.

Policija je prijavu o ovom zapaljenom automobilu dobila noćas oko 4 časova.

Osim njega, utvrđeno je po njihovom izlasku na lice mesta, oštećena su još dva u blizini.

Motiv im nije jutros bio poznat, a pokrenuli su istragu.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.