Zbog radova na mreži sutra se na kratko isključuje struja oko Gazivoda; Elektrosever najavljuje očitavanje brojila

FOTO: KoSSev

Kompanija „Elektrosever“ najavila je da je zbog nastavka radova na mreži sutra planirano isključenje električne energije u opštini Zubin Potoku u delu oko jezera Gazivode od 11.00 do 11.30 časova.

Iz kompanije su ujedno najavili da do kraja nedelje radnici „Elektrosevera“ vrše redovno očitavanje brojila u Severnoj Mitrovici, Zvečanu, Leposaviću i Zubinom Potoku.

„Apelujemo na građane čija brojila nisu dostupna da dođu u neku od naših poslovnica kako bismo zajednički utvrdili način i vreme očitavanja brojila“, poručili su.

Još jednom su pozvali građane da zaključe ugovor sa kompanijom, ali i da im se obrate za sve nedoumice, uključujući i za reklamacije.

„Podsećamo da je za sigurno snabdevanje električnom energijom neophodno da potrošači što pre zaključe ugovore sa kompanijom ‘Elektrosever’. Za sve nedoumice, eventualna pitanja ili reklamacije, stojimo na raspolaganju“, zaključuju iz Elektrosevera.

Ova kompanija je u prethodnom periodu u više navrata vršila selektivna isključenja struje na Severu Kosova zbog postavljanja novih električnih brojila.Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.