Komšija izbo komšiju u Cernici kod Gnjilana

uboden srbin cernica
FOTO: KoSSev

Vest je ažurirana

Albanac iz sela Cernica kod Gnjilana izbo je večeras oštrim predmetom svog komšiju, Srbina, nakon nesporazuma, potvrdio je za KoSSev portparol Kosovske policije za region Gnjilana, Ismet Hašani.

20:05 – „Napadač problematična osoba“

Kako je potom za KoSSev potvrdila supruga povređenog Srbina, Vesna Jovanović, do napada je došlo nešto posle 17 časova ispred njihovog dvorišta.

Napadača opisuje kao „problematičnu osobu“, a kao primer navodi to da joj je ranije tražio rakiju, te da joj je pretio kada je ona odbila da mu je da. I ovaj slučaj su prijavili policiji.

Meštani ovog sela uznemireni su i zabrinuti za svoju bezbednost, među njima je i Jovanović, koja upravo zbog večerašnjeg incidenta razmišlja o daljem ostanku.

Povređeni Srbin je nakon incidenta koji se dogodio ispred dvorišta njegovog doma, usled kog je zadobio povredu na leđima, prebačen u bolnicu u Pasjanu, pa zatim u bolnički centar u Gnjilanu, da bi bio transportovan za Prištinu. On je van životne opasnosti, poručio je Hašani.

Kako KoSSev nezvanično saznaje, povređeni Srbin je porodični čovek koji ima troje dece.

Napadač – osoba mlađih godina, poznat je policiji i trenutno se za njim traga, poručuje Hašani, uz napomenu da će više informacija o ovom slučaju imati ubrzo.

Cernica komšija
FOTO: KoSSev

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.