Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše Nenad Radosavljević

Referendum, zakazan 16.01.2021. nije zakazan zbog referenduma. Zakazan je zato da zaluđeni narod još jednom proguta prevaru. Da se omogući vrhunska prevara po kojoj će legalizovati način da lojalna manjina upravlja ubuduće većinom i narodom uopšte. Lojalni će iz ličnog interesnog razloga ubuduće uvek glasati za sve ono što vlast poželi a normalni građani neće imati način da to promene.

Zato su svi oni koji govore o tome da treba izaći na referendum i glasati NE, za promenu ustava u segmentu o pravosuđu, isti kao i oni koji pozivaju da se glasa DA, jer su i jedni i drugi u službi službi Aleksandra Vučića i njegovog, ali “lično njegovog režima”. Ovo je ključna prevara navedena u članu 11 Zakona o referendumu i narodnoj inicijativi. Jedino što je ovom narodu činiti jeste da ustane i sruši ovaj zastranjen režim u kojem ima lopova, bitangi, prevaranata i pokvarenjaka.

Drugo jasno objašnjenje da je sve prevara je ono što govore poltroni. Oni kažu da je referendum 16.01.2021. ključan a dobro znaju da je to prevara. To je samo provera mobilnosti SNS-a i batinaša. Oni će odraditi referendum kao generalnu probu. Proveriće koliko će ekipe batinaša, bitangi, navijača i drugih imati uticaj na javno mnjenje. Proveriće koliko stvarno mogu da utiču na učvršćivanje svog položaja. I proveriće kako da satru narodnu volju a sebe ponovo uspostave. Ja se iskreno nadam da ćemo ih pobediti. Da će pobediti narod i da će oni završiti u zatvorima.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.