Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević 

Restrikcija struje u Srbiji neće biti, energetski sistem se polako podiže i najgore je prošlo, poručila je danas premijerka Ana Brnabić.

Ne samo da se podiže posle kolapsa nego se na izazvanoj katastrofi od strane režima čak i poentira. Umesto da režim padne jer je svojim kadrovanjima sa mesarima i prevarantima bez znanja na ključnim mestima u EPS-u napravio problem, oni organizuju hitnu javnu sednicu vlade i nastupaju kao spasitelji i oni koji narodu rešavaju problem. Kao da je problem pao sa neba a ne da su ga oni izazvali. I ponovo Pink i Hepi i ponovo ispiranje mozga i ponovo je narod većinski zahvalan umesto da bude besan. Ali šta ćemo? To je naš narod!

Ana Brnabić je istakla da „Rio Tinto“ mora biti transparentiji u odnosima sa lokalnom zajednicom.

Kada se dogovara tal onda narod i ne sretne Rio Tinto, zna se ko to radi, ali kada đavo odnese šalu pa se narod uzbuni, pa kada đavo dođe po svoje, pa kada se vlast i lagodan život, na talovima zasnovan, uzdrmaju otimačima vlasti, onda se priziva transparentnost i otkriva zapanjujuća istina da “taj” Rio Tinto nije to nešto narodu lepo objasnio. To se kod nas u narodu definiše kao izvlačenje zadnjice. Iz problema.

Ambasador Francuske u Srbiji Pjer Košar istakao je danas da će i tokom francuskog predsedavanja Savetom EU Zapadni Balkan ostati jedan od prioriteta i da će na kraju predsedavanja na temu podrške tom regionu na putu evropskih integracija održati veliku konferenciju.

Posao koji je obavljen zaista zaslužuje i adekvatnu konferenciju. Znači da je ne bude.

Sada više nije pitanje da li će, već kada će Srbija ući u EU, poručio je danas ambasador Slovenije u Srbiji Damjan Begrant.

Ja mislim da se ovaj nama podsmeva a pravi merak vlasti i posipa narod srpski pepelom po glavi, zarad svojih sitnih interesa.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.