Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, stigao u Rašku na hitan sastanak sa predstavnicima Srba na Kosovu i Metohiji. Vučić se na taj potez odlučio nakon što je Kosovska policija upala u Severnu Mitrovicu, a u Zvečanu teško povređen Srbin koji je upucan s leđa. Građani srpske nacionalnosti na Severu su zbog svih ovih događaja uznemireni i zabrinuti.

To nisu naši i nisu nikakvi predstavnici bilo koga. Oni predstavljaju samo sebe, rodbinu, prijatelje i nepismene saučesnike u zločinu protiv svog naroda a zastupnici su diktatorskog režima Aleksandra Vučića. U skladu sa time oni brane poredak iz Beograda (koji se samoukinuo na Kosovu) i tamo su na “liniji odbrane srpskih interesa” a u stvari svojih zakulisnih radnji i švercerskih sistema koje upražnjavaju. Ovaj će pozer i folirant da ode kao što je i došao, brzo, agresivno, kratko i jasno a ti će pokvarenjaci da se vrate da upravljaju nad ono malo Srba dok god je jedan jedini živ i uživaće u donacijama i privilegijama i iz Prištine i iz Srbije na teret nepismenog i blentavog naroda.

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju, Petar Petković, ocenio je da je jutrošnja akcija Kosovske policije još jedna provokacija kosovskog premijera, Aljbina Kurtija, pred lokalne izbore i dodao da je o tome obavestio specijalnog izvestioca Evropske unije za dijalog Miroslava Lajčaka.

Pošteno govoreći i ovaj, tj. on Petar, i ovaj Miroslav, tj. Lajčak su tako nebitni i niko ih ni za šta ne pita da bi mene bilo stid da sam u njihovoj ulozi.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.