Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Branimir Stojanović je jučerašnjom izjavom i napadom na sudiju, Radomira Labana, učinio nešto što je bez presedana u životu Srba na Kosovu, u pokušaju da se podeli srpski narod doveo je u opasnost Labana i njegovu porodicu, upozorio je danas u obraćanju medijima u Gračanici Goran Rakić, predsednik Srpske liste.

Niti je Radomir Laban sudija a pogotovu ne od integriteta, niti je Branimir Stojanović neko ko zaslužuje da se pred kraj SNS-a izvuče bez lustracije, niti je Goran Rakić neko ko ne treba da završi kvazi-karijeru bez oduzimanja diplome i doktorata koje je ćapio za vreme vlasti Srpske liste. Sve je to isto društvo i ista fela najgorih među nama i sa svima upravlja onaj koji će na kraju da pobegne kao onaj iz Avganistana, a sve njih da ostavi na milost i nemilost narodu. Uživaću u toj narodnoj nemilosti po njih.

Prištinska vlada odobrila je zahtev ministarstva unutrašnjih poslova za pružanje privremene i neposredne zaštite osobama u opasnosti od unutrašnjeg sukoba u Avganistanu, piše Gazeta Express. Kako je navedeno, te osobe će, radi bezbednosti, u slučaju potrebe, proveravati relevantne bezbednosne institucije.

Dobro bi bilo da relevantne bezbednosne institucije, ako ih ima, uzgred isproveravaju osobe iz našeg okruženja, kojih je mnogo, opasne po bezbednost na Kosovu.

Predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, posetio je danas Užice, gde je obišao novu Sportsku halu Krčagovo, posle čega je obišao i Zdravstveni centar u tom gradu. Predsednik Vučić, povodom odluke Tvitera da pojedine srpske medije označi kao one koji sarađuju sa Vladom, rekao je da jedva čeka da mu isključe nalog i da bude još jedan Tramp u svetu.

Nećeš ti momče biti još jedan Tramp u svetu. Ti ćeš biti još jedan Amin, Hitler, Staljin ili Čaušesku u svetu. Tako će te narod pamtiti. Mada, tebe za to briga. Mećavnik si danas u tom svetlu zadnji put video. A i taj tvoj “profesor” bi trebao da bude bar malo normalniji jer možeš da budeš u svom poslu najbolji, ali da konačno ipak budeš budala i ulizica.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.