Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da poseduje snimak dela svojih prisluškivanih razgovora, na kojima se čuje zvono telefona i celi razgovori koje je imao. On je rekao i da se iz ignorisanja slike Dragana Ðilasa sa bivšim članom Zemunskog klana Vladimirom Japancem, kao i širenjem laži da je on „ukrao 187 vakcina“, jasno vidi primena dvostrukih aršina, zamena teza i licemerje njegovih političkih protivnika i medija koji ih podržavaju. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas u Laćarku da nam predstoji teška godina, sa mnogo izazova, što je u ovom trenutku za njega važnije pitanje od predsedničkih izbora I da do danas niko u porodici Vučić nije primio nijednu vakcinu.

Kako na sve ove gluposti reći nešto što ima smisla? Teško, zaista teško.

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović izjavio je danas da je tema redovnog služenja vojnog roka važna za Srbiju i da je namera države da se o njoj raspravlja zrelo i ozbiljno u stručnim krugovima, kao i da građani Srbije daju svoje mišljenje.

Nijedan, ali baš nijedan od onih koji o tom pitanju sada raspravljaju i odlučuju nije stručan, a oni koji su stručni – ali su sebe stavili u njihovu službu – su poltroni. Bez revolucije nema novog početka. Bez lustracije neće biti sreće za ovaj narod.

Sve što se bude radilo u oblasti rudarstva moraće da zadovolji sve ekološke standarde, poručuje potpredsednica vlade i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović i naglašava da nije interes da se uništi deo Srbije da bi se zaradio ogroman novac.

A ona odlično zna da o tome ne razmišlja i da je to baš apsolutno ne interesuje, već da samo grabi sve što zgrabiti može i da posle, kada dođe propast, beži što je noge nose. Neće se tog hleba, koji je mesila 8 godina, najesti.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.