Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Ministar zdravlja, Zlatibor Lončar, izjavio je sinoć da je u srpskim školama na severu Kosova i Metohije nastava ranije obustavljena zbog specifične atmosfere na tom području i pritiska prištinskih vlasti i istovremeno apelovao na građane i političke partije da, kako je rekao, zakopaju ratne sekire i da pokažu solidarnost u ovom trenutku dok traje borba za zaustavljanje širenja korona virusa.

Po starom oprobanom pravilu, da sve što leti, pliva ili puzi, Srpska lista, Kancelarija za KiM i SNS pokušavaju da kapitalizuju i pretvore u lični ćar i vajdu za sebe, sada hoće da se ovajde i ogrebu o virus.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić sastali su se sa predstavnicima Ministarstva odbrane, Ministarstva zdravlja, Ministarstva unutrašnjih poslova, bezbednosnih službi, gradske uprave Grada Beograda i drugih institucija koje učestvuju u borbi protiv koronavirusa. To je objavljeno na instagram profilu „budućnostsrbijeav“ uz fotografiju na kojoj se vidi kako predsednik i premijerka razgovaraju sa predstavnicima nadležnih službi u Palati Srbija.Vučić će u 18 sati imati sastanak sa patrijarhom Irinejom, dok je za 19 časova predviđen sastanak sa članovima zdravstvenog Kriznog štaba za praćenje koronavirusa.

Kada se samo malo zamisliš i shvatiš da je jedan narod svoju sudbinu stavio u ruke Ane Brnabić, Zlatibora Lončara, Aleksandra Vulina, Bate Gašića, Aleksandra Vučića i sličnih, pa ih osmotriš, smuči ti se život. Pa šta smo mi to Bogu skrivili da nas ovako kažnjava. A nešto jesmo sigurno, jer ovakva kataklizma ne može da se desi tek onako.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta.

Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.