Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Generalni sekretar Ministarstva spoljnih poslova Srbije Veljko Odalović je rekao da sve što se dogovori o Kosovu mora da ima konačni epilog u Savetu bezbednost Ujedinjenih nacija i da je zato važno što se tu govori o kosovskim dešavanjima.

Ovi mogu svakog dana izjutra da kažu kako su Vuk, Đilas i ceo SzS predali Kosovo kroz savetodavno mišljenje Međunarodnog suda pravde koji je rekao da je za statusna pitanja te teritorije jedino nadležan Savet bezbednosti a ne taj sud, a da oko podne veličaju svoje pojavljivanje na Generalnoj skupštini i traže od naroda zasluge mada je konačni epilog oduvek jedino i bio moguć u SB UN i da niko do sada nije predao Kosovo kao što to oni imaju nameru.

Premijerka Ana Brnabić primila je pripadnike MUP-a koji su učestvovali u pronalasku otetog dečaka iz Stare Pazove i poručila da u Srbiji danas nema većih heroja od njih i da će posle njihovog podviga porasti poverenje građana u srpsku policiju. Prijemu su prisustvovali i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i direktor policije Vladimir Rebić.

Sve je to u redu. I to što je dečak spašen i što je srpska policija uspešno odradila akciju njegovog pronalaženja. Senku na sve to jedino baca preterano naknadno šminkanje događaja koje nije potrebno onima koji su akciju sproveli već samo parazitima i lešinarima tuđih uspeha koji su se dočepali pozicija nadređenih a da to ni sa čime nisu zaslužili osim podaništvom velikom im vođi.

Prema Zakonu o bezbednosti saobraćaja zimske gume su obavezne za sva motorna vozila od 1. novembra do 1. aprila, kada na putu ima snega, leda i poledice. Ukoliko sneg iznenadi vozače, prete im visoke novčane kazne, pa čak i zatvor.

Dakle, opasnije iznenađenje je policajac na snegu nego sneg na putu.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.