Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Pojedini albanski članovi kosovske Centralne izborne komisije u nedelju su prijavili trovanje posle dodira sa izbornim materijalom iz centralne Srbije. Istovremeno, srpski članovi CIK-a su bez simptoma, ali su zabrinuti.

I ovi predstavnici Srpske liste u CIK-u imaju simptome zbog koverti iz Srbije i to ne manje opasne –  zabrinutost da će biti krivi i odgovarati ako se koverte ne uvaže, a lepo su im poslate, uredno popunjene kako je dogovoreno, sve za Srpsku listu. Trovanje je glupost isto koliko i brojati listiće koje šalje SNS iz Srbije i iščekivati rezultate brojanja.

Zamenik gradonačelnika, Goran Vesić u pratnji obezbeđenja izašao je iz galerije Progres, u kojoj se održavala promocija njegove knjige o Beogradu, dok su okupljeni zviždali i uzvikivali „Vesiću, lopove“, a potom i pojurili za njima Knez Mihajlovom ulicom.

Ne bi ih jurili da nisu bežali, a ne bi bežali da nisu imali razloga da beže. Pošto razloga nisu morali da se prisećaju jer ih je pun Beograd, a osećaju ih i u svojim džepovima, odmah su shvatili šta im je činiti. 

Vlada Srbije izaći će sa predlogom budžeta za 2020. godinu u narednih desetak dana, izjavio je ministar finansija Srbije, Siniša Mali i naglasio da će biti razvojni.On je kazao da je novac izdvojen za Moravski koridor, za deonicu Pojate-Preljina, gradnju autoputa Beograd-Sarajevo, brzu saobraćajnicu Ruma-Šabac-Loznica, za obilaznicu oko Beograda od Ostružnice do Bubanj potoka, saobraćajnicu Novi Sad-Ruma i velike investicije u železnicu, pre svega u rekonstrukciju pruge Niš-Dimitrovgrad.

Odustao veselik (jadničak, kukavac, onaj koga je i Bog ubio…) od hiljada, miliona milijardi… Ma lakše mu ovako odande-dovde, odavde-donde, otle-dotle, tamse-ovamse…Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta.

Preuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.