Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Nakon saslušanja pred Specijalizovanim tužilaštvom Ramuš Haradinaj je u izjavi na srpskom jeziku precizirao da se pred tužiocem branio ćutanjem.

I ja bih se branio ćutanjem kada ne bih imao da kažem bilo šta u svoju odbranu. I čekao bih advokata. Kao u američkim filmovima. Pa bih čekao da neko (karteli), nešto (isfinansira), uradi u moju korist… Srećom ja nisam taj. I nažalost naknadnim zadovoljenjem po sve žrtve, taj konačno uhvaćeni je on.

Predsednik Odbora za KiM Milovan Drecun izjavio je da postoje novi dokazi protiv Ramuša Haradinaja koje će obelodaniti u toku sledeće nedelje.

Ovaj laže kao pas. Tako se kaže. Nema nikakvih novih dokaza (stari su dovoljno jasni). Nije ih niko ni  prosledio sudu. I niko ovu spodobu ulizičku ne uzima za ozbiljno.

Da li će na Kosovu i Metohiji, nakon ostavke premijera privremenih institucije Ramuša Haradinaja, biti organizovani izbori ili će biti određen novi mandatar, stvar je kosovskih institucija, kažu iz Ambasade Velike Britanije u Prištini. Ustav Kosova pojašnjava proces koji treba poštovati u slučaju ostavke premijera i najave vanrednih izbora.

A zašto, momci, po Ustavu Kosova? Kosovo, još uvek, nije nezavisna država, bez obzira na Ustav u kome to jasno piše i zašto vi momci to ne regulišete u Savetu bezbednosti?… Zato što ih lažete. Zato što vam je lepo dok vas tretiraju kao nadrasu i daju vam privilegije, a vi u privilegijama i lepom životu uživate. Vi ste pokvareni, a oni su i glupi i pokvareni.

Predstavnici američkog KFOR-a i misije OEBS-a na Kosovu uručili su danas “Ženskom centru za podršku i razvoj” u Bostanu ćebad, jorgane, jastuke i dušeke kako bi olakšali boravak ženama, žrtvama nasilja u porodici. Poručili su da je za stvaranje jakog društva na Kosovu potrebno imati jake žene.

Ajdee! (Zoran Radmilović u Maratoncima) 

Predsednik kompanije Hbis Srbija Vang Laniju poručio je danas da će izgradnja novog pogona u Železari Smederevo – sveobuhvatni projekat očuvanja energije i zaštite životne sredine, dati krila za dalja dostignuća kompanije.

Da li bar neko pomisli, kao ja, da su i ovi Kinezi plaćeni našim parama da pričaju šta ovaj ludi AV plati?Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.