Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Nevreme praćeno gradom pogodilo je područje opština Istok i Klina, prouzrokujući veliku štetu poljoprivrednicima. U opštini Istok stradali su usevi i povrtarski zasadi u srpskim povratničkim selima Žač, Osojane, Šaljinovica. Povratnici u selu Žač preneli su RTS-u da je drugi dan velikog nevremena u kojem su stradali plastenici, njive zasejane pšenicom i ječmom, kukuruzna polja i livade. Grad je oštetio i otvorene zasade jagoda i drugih povrtarskih kultura. Od velikih padavina poplavljeni su i putevi, a dvorišta su pod vodom. Poljoprivreda je osnovna delatnost srpskih povratnika u Osojanskoj dolini, a dvodnevno nevreme uništilo im je višemesečni trud i napore da nešto stvore.

Dok god vremenske nepogode pogađaju samo srpska sela tik uz albanska, kao što su pre 20 godina od belog praha kolabirali samo Albanci, iako pomešani sa Srbima, nema sreće za ovu Autonomnu pokrajinu ili ti nezavisnu državu.

Dijana Hrkalović podnela je ostavku na mesto državnog sekretara u Ministarstvu unutrašnjih poslova i zaključila sporazum o raskidu radnog odnosa u tom ministarstvu, rekao je danas resorni ministar, Nebojša Stefanović.

Kaže ministar da je doprinela za pet godina rada da MUP napravi bolje rezultate. Kaže i da joj je zahvalan zbog toga. Sve ostalo je, kaže, njena privatna stvar. E pa nije. Naša je stvar šta je to radila za tih pet godina (sa sve Gučom), i zbog čega je dala ostavku kada znamo sa kime se družila, i iz kog miljea je došla i iz istog delovala u toku mandata u policiji. A i da znamo ko je tek ministar koji je sve to znao a bila mu je prvi saradnik… Ili on njoj.

Ovde je bila vest o nekoj evroparlamentarki koja ne zaslužuje komentar.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.