Komentar dana: Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

Kosovska policija je u Vitini uhapsila dvojicu osumnjičenih u vezi sa slučajem koji je pre nedelju dana prijavljen kao “Uznemiravanje”, izjavio je za RTV Puls portparol kosovske policije za gnjilanski region Ismet Hašani. Reč je kosovskim Albancima.

Kao što znamo vest je kada čovek ujede psa. Obrnuto ne važi. U našem slučaju nije dobro, ni poželjno, ni jedno ni drugo ali se zna ko koga može da to…, pa je zaključna rečenica izjave suvišna.

Kosovska policija privela je jednog Srbina koji je razbio stakla na zgradi opštine Zvečan. Incident se, kako je saopšteno iz Kosovske policije, dogodio sinoć oko 19:30h. Osumnjičeni Srbin je priveden jer je u znak protesta razbio prozore na zgradi opštine Zvečan. Razlog za to naveo je neispunjeno obećanje da će biti zaposlen, navode u Kosovskoj policiji.

Nije važno, naš je. Popravićemo prozore… Važno je i problem je to što mnogi nemaju posla a obećanja pljušte. Zna se od koga i zna se zbog čega.

Na Kopaoniku je počeo 26. biznis forum. Reč je o najvećem skupu ekonomskih i finansijskih stručnjaka koji se tradicionalno održava na toj planini. Forum je otvorila premijerka koja je govorila o važnosti dijaloga privrednika i političara.

A dijalog između jednih i drugih sa narodom nije ni potreban. Za to je izmišljen projekat “Lebdenje u budućnost Srbije”. To je ovo što ovaj laže narod po okruzima.

Počela je obuka za rezerviste Vojske Srbije, a ta vojna obaveza važiće za muškarce do 65 godina.

Pita Vučić Vulina: Šta radi narod? Ovaj kaže: Protestuje. A ovaj njemu: Priteži… Podržavam proteste ali se nadam da će u jednom trenutku narod da zaćuti. A posle se zna šta sledi. E ja to čekam i tome se nadam.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta. 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.