Komentar dana – Nenad Radosavljević

Komentariše: Nenad Radosavljević

U opštini Vitina na Kosovu, sinoć oko 23:30, Nebojši Stankoviću ukraden je auto „fijat-punto“, a Zoranu Nisiću krava, a dogodio se i jedan pokušaj krađe, odnosno Danilu Steviću lopovi su pokušali da ukradu bika, potvrdio je za Tanjug predsednik privremenog organa te opštine, Srđan Nikolić, koji je dodao da je ovo samo još jedan u nizu incidenata, kao i da je o svemu obaveštena Kancelarija za Kosovo i Metohiju.

I tako je slučaj rešen.

Nakon izjave Ramuša Haradinaja da će 2018. godina biti godina liberalizacija viza i formiranje vojske Kosova, reagovao je direktor Kancelarije za KiM, Marko Đurić, koji je naglasio da Srbiji „ne pada na pamet da prihvata nikakve ultimatume niti formiranje lažne vojske“.

Baš smo se teško navikli na ‘takozvanu nezavisnu državu’, a sada ćemo izgleda morati i na ‘lažnu vojsku’.

Posle neuspešnih razgovora sa predstavnicima Ministarstva poljoprivrede u Prijepolju, malinari iz užičkog i prijepoljskog kraja su noćas nastavili blokadu magistralnog puta ka Crnoj Gori. Međutim, iz Ministarstva poljoprivrede poručuju da se problemi neće rešiti na ulici i pozivaju malinare na sastanak Nacionalnog saveta za malinu u sredu.

Problemi izađu na ulicu onda kada nikom ni na pamet ne padne da ih reši u nacionalnim savetima formiranim za odugovlačenje i balansiranje, a ne rešavanje. Siguran sam da malinari tačno znaju ko im je problem, ali mu ne mogu ništa.

Kompanija MK Grupa koja je, prema rečima vlasnika Miodraga Kostića, u poslednjih 20 godina investirala više od milijardu evra u Srbiji, najviše u agrar, hotele, bankarski sektor, nastaviće ulaganje u hotelijerstvo, najmlađu granu ovog holdinga, a planiraju i kupovinu banaka u regionu.

Svako vreme ima svog Bogoljuba.Svi navodi iznešeni u ovom tekstu su lični stav autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije. KoSSev nije autor teksta.​ 

Comments

commentsPreuzimanje i objavljivanje tekstova sa portala KoSSev nije dozvoljeno bez navođenja izvora. Hvala na poštovanju etike novinarske profesije.